Concurrentie – en relatiebeding na ontslag

MAAK AFSPRAKEN!

Als ontslag niet kan worden voorkomen, is het van groot belang dat het goed wordt afgewikkeld. Denk daarbij vooral ook aan de afspraak met de werkgever dat het concurrentie- en/of relatiebeding niet meer geldt!

WAT HOUDT EEN CONCURRENTIE- EN/OF RELATIEBEDING IN?

Een concurrentie en/of relatiebeding kan je toekomst behoorlijk beperken. Wanneer er geen afspraken over worden gemaakt, staat het de werknemer in principe niet vrij om in strijd met deze bedingen te handelen. En dat kan betekenen dat je niet bij een concurrent in dienst mag treden of contact mag hebben met een relatie van je ex-werkgever.

SPECIALIST IN HET CONCURRENTIEBEDING EN HET RELATIEBEDING

Aantjes Advocaten is specialist in arbeidsrecht en heeft zeer veel ervaring met de behandeling van dit soort zaken. Meestal worden geschillen over concurrentie- en/of relatiebedingen geschikt, maar ook hebben we de nodige procedurele ervaring met dit soort kwesties. Mariska Aantjes publiceerde artikelen in Tijdschrift Arbeidsrechtpraktijk en het Advocatenblad over dit onderwerp en geeft ook cursussen (o.a. aan advocaten) over de mogelijkheden een concurrentie- en/of relatiebeding te laten vervallen of juist te handhaven. Zij treedt op voor zowel werkgevers als werknemers. Meer weten? BEL 070-7620160 voor een vrijblijvend gesprek. Aantjes Advocaten werkt door heel Nederland.

Heeft u een vraag? Wij hebben het antwoord.

Adres

Aantjes Advocaten B.V.
Groot Hertoginnelaan 97
2517 EE Den Haag

Bereikbaar op