Al meer dan 20 jaar helpen wij mensen & bedrijven problemen op te lossen die verband houden met arbeid.

Diensten werkgevers

Ons kantoor staat veel werkgevers bij. Tot deze werkgevers behoren multinationals, grote bedrijven, MKB, startups en (semi-)overheden. Zij zijn onder meer werkzaam in de transportsector, detachering, IT, zakelijke dienstverlening en de zorg. 

De werkgevers die we bijstaan waarderen ons om onze inhoudelijke kennis, klantgerichtheid, duidelijke taal en pragmatische aanpak. We denken liever in oplossingen dan dat we ons concentreren op de beren op de weg. Niet voor niets hebben we veel jarenlange relaties met onze zakelijke cliënten, die we over alle arbeidsrechtelijke onderwerpen adviseren.

Bij de aanvang van een zaak stippelen we altijd een strategie uit, die we met onze cliënt bespreken en verder uitwerken. We beperken ons daarbij niet tot het noemen van de risico’s maar durven op basis van onze kennis en ervaring ook echt te adviseren. Het belang van onze cliënt staat daarbij steeds voorop. We onderzoeken daarom altijd eerst of we een zaak kunnen schikken en procederen in slechts een klein deel van onze zaken.

Maar als het eenmaal zo ver is, zetten we alles op alles om een positief resultaat voor onze cliënt te behalen. Onze cliënten komen uit het hele land, maar ook uit (veel) andere Europese landen en de Verenigde Staten. We weten dan ook hoe het is om buitenlandse directies het Nederlandse arbeidsrecht uit te leggen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Leg uw vraag aan ons voor per telefoon 070-7620160 of e-mail: aantjes@aantjesadvocaten.nl.

Referenties werkgevers

Happy that I choose you to fight this battle

Lees meer

"Dank voor jouw supersnelle en tevens uitermate heldere en begrijpelijke uitleg!"

Lees meer

"We hebben op een nette manier afscheid van ons personeel kunnen nemen"

Lees meer

Contact met een advocaat liever niet, maar als het moet dan zo!!

Lees meer

Heeft u een vraag? Wij hebben het antwoord.

Adres

Aantjes Advocaten B.V.
Groot Hertoginnelaan 97
2517 EE Den Haag

Bereikbaar op