Arbeidsrecht

Wij begrijpen dat een arbeidsrechtelijk geschil u meestal niet in de koude kleren gaat zitten. Daarom proberen we altijd zo snel mogelijk een afspraak te plannen, zodat u uw verhaal kunt doen en we u kunnen adviseren of de zaak voor u kunnen oplossen. De afgelopen 15 jaar stond ons kantoor werknemers bij die met ontslag werden bedreigd om de meest uiteenlopende redenen; reorganisatie, verschil van inzicht, medische redenen, ontslag op staande voet of vanwege al dan niet terechte kritiek.

Ook worden we vaak ingeschakeld om vaststellingsovereenkomsten te beoordelen. Samen met u kijken we of de ontslaggrond wel terecht is, of deze tot een uitkering zou leiden, of de aangeboden vergoeding wel reëel is en of er niet nog andere zaken geregeld moeten worden, zoals de inachtneming van de opzegtermijn en het laten vervallen van een concurrentie- of relatiebeding.

Maar soms wordt het een werknemer zo onmogelijk gemaakt op het werk dat hij zelf ontbinding wil vragen van de arbeidsovereenkomst. Ook deze trajecten hebben we met succes doorlopen. Daarnaast adviseren en procederen we op het gebied van concurrentie- en relatiebedingen, achterstallig loon, discriminatie op het werk en alle andere denkbare arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Leg uw vraag aan ons voor per telefoon 070-7620160 of e-mail: aantjes@aantjesadvocaten.nl.

Referenties werknemers

"Voor als je een strijder nodig hebt"

Lees meer

"Heel erg bedankt voor al je goede zorgen!"

Lees meer

Praktische hulp, deskundig, altijd bereikbaar en bovenal heel vriendelijk

Lees meer

"Echt lovenswaardig hoe Mariska in haar vak staat. Ze is echt geknipt voor dit vak."

Lees meer

Bedankbriefje van een manager die VSO tekende

Lees meer

Heeft u een vraag? Wij hebben het antwoord.

Adres

Aantjes Advocaten B.V.
Groot Hertoginnelaan 97
2517 EE Den Haag

Bereikbaar op