Tarieven

Wat gaat het u kosten? We kunnen hier natuurlijk onze schappelijke uurtarieven noemen, maar hoeveel uur zullen we nodig hebben voor uw advies? Wij werken snel omdat we niets anders doen dan arbeidsrecht en weten snel tot de kern van de zaak door te dringen. Vooraf geven we graag een prijsindicatie of maken we een prijsafspraak.

Als u vragen heeft over de kosten of een offerte wil aanvragen, kunt u dat hier doen. Of bel ons op 070-7620160.

Prijsafspraken

Als specialisten werken wij snel en kunnen wij u vooraf meestal een inschatting geven van de kosten. Vaak kunnen we zelfs een prijsafspraak maken, zodat u helemaal zeker weet waar u aan toe bent. Als wij werknemers bijstaan in ontslagzaken, weten wij vaak te bedingen dat onze kosten geheel of gedeeltelijk door de werkgever worden betaald.

Procedures

Bij procedures zijn de kosten lastiger in te schatten, maar door onze ervaringen zijn we ook daar bereid vooraf een prijsafspraak te maken.
Denk bij procedures ook aan de bijkomende kosten zoals de deurwaarder en griffierechten.

Gesubsidieerde rechtshulp

Wij werken niet op basis van gesubsidieerde rechtshulp (vroeger ook wel aangeduid als toevoegingen). Kijk op de site van de Raad voor Rechtsbijstand (www.rvr.org) of u met uw inkomen en vermogen in aanmerking zou komen voor door de overheid gesubsidieerde rechtshulp. Als u daarvoor in aanmerking komt, kunt u een advocaat zoeken die staat ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Het Juridisch Loket in uw woonplaats kan u daar meer over vertellen (www.hetjl.nl). Overigens komt u ook bij een laag inkomen al snel niet in aanmerking voor gesubsidieerde rechtshulp als er in uw situatie sprake is van overwaarde, een behoorlijk spaarsaldo en/of opgebouwde waarde in levensverzekeringen. Kortom; als u belasting betaalde in box 3, heeft u geen recht op gefinancierde rechtshulp. Ook kan de gefinancierde rechtshulp worden ingetrokken als het financiële voordeel dat u behaalt, groter is dan 50% van het voor u geldende heffingvrije vermogen. U dient dan alsnog de advocaatkosten zelf te betalen.

Referenties werknemers

"Voor als je een strijder nodig hebt"

Lees meer

"Heel erg bedankt voor al je goede zorgen!"

Lees meer

Praktische hulp, deskundig, altijd bereikbaar en bovenal heel vriendelijk

Lees meer

"Echt lovenswaardig hoe Mariska in haar vak staat. Ze is echt geknipt voor dit vak."

Lees meer

Bedankbriefje van een manager die VSO tekende

Lees meer

Heeft u een vraag? Wij hebben het antwoord.

Adres

Aantjes Advocaten B.V.
Groot Hertoginnelaan 97
2517 EE Den Haag

Bereikbaar op