Mr Mariska Aantjes

Ik ben Mariska Aantjes, arbeidsrechtadvocaat sinds 1999. In 2004 startte ik mijn arbeidsrecht nichekantoor. Tussendoor ben ik een tijdje partner geweest bij een groot advocatenkantoor in Den Haag.

Al meer dan 20 jaar ben ik steun en toeverlaat voor werkgevers als (beursgenoteerde) bedrijven, instanties en werknemers, onder wie opvallend veel juristen, managers en directeuren.

Als je een probleem hebt op je werk, dan vergt dat veel tijd en energie. Je wilt het probleem uit handen geven en ontzorgd worden. Ik snap dat; ik geef je aan wat de mogelijke strategieën zijn, jij kiest er een en ik voer die uit. Tijdens onze samenwerking ben ik uitstekend bereikbaar en kom ik mijn afspraken na. 

Ik heb oprechte aandacht voor mijn cliënten en zoek altijd eerst naar een win-win situatie om problemen of conflicten op te lossen. Als dat niet lukt, ga ik goed voorbereid voor je naar de rechter. Met mijn (mensen)kennis, analytische vaardigheden en invoelingsvermogen heb ik al veel arbeidsrechtelijke rechtszaken tot een goed einde gebracht, waaronder diverse complexe kwesties.

Ik hou van taal; dat komt goed van pas als ik jouw verhaal beeldend en duidelijk moet overdragen aan de rechter. Naast mijn werk als advocaat was ik een tijd columniste voor het AD. Nog steeds schrijf ik regelmatig columns en artikelen in vakliteratuur en op mijn blogpagina. Soms vind je mij ook In de Media

Natuurlijk houd ik mijn kennis constant op peil en ben ik lid van de diverse specialisatie- en beroepsverenigingen (waaronder VAAN); zie daarvoor LinkedIn

Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten (uiteraard) het rechtsgebied Arbeidsrecht geregistreerd. 

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

Wat kan ik voor jou of jouw bedrijf doen?

Ik hoor het graag en ben bereikbaar op 06-14545793 en via aantjes@aantjesadvocaten.nl.