Mr Samantha Oey

Ik stel mezelf graag voor. Mijn naam is Samantha Oey-Mehta. Ik ben sinds 2006 arbeidsrechtadvocaat.

Waarom? Omdat ik als advocaat mensen kan helpen binnen een doolhof van regelgeving. Daarnaast spreekt de dynamiek binnen het arbeidsrecht mij erg aan. Er gebeurt vaak veel in een korte periode. Mijn rol in het arbeidsrechtproces is zeer afwisselend: van adviseren en informeren tot aan procederen. Dit brengt met zich mee dat ik ook veel ervaring heb opgedaan. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een arbeidsovereenkomst of ziekteprotocol, de begeleiding bij een ziektetraject of een ontslagtraject, de toetsing van een vaststellingsovereenkomst, het bepalen van de rechtspositie of bijstand in een gerechtelijke procedure. 

Na bijna 14 jaar als advocaat te hebben gewerkt, heb ik een aantal sterke punten ontwikkeld: ik kan goed luisteren en meedenken en alhoewel het resultaat belangrijk is ben ik tegelijkertijd ook oplossingsgericht. Ik vind het leuk om creatief en behulpzaam te zijn, zodat ik onderdeel uitmaak van de oplossing. Dit geeft eenbevredigend gevoel. 

Ons werk als advocaat blijft spannend en uitdagend, omdat geen enkele zaak hetzelfde is. Je blijft eigenlijk altijd leren en dat houdt mij scherp. Het draait om analyseren, denken en doen, waarbij het mijn taak is om de belangen van cliënt in het oog te houden. Ik ben en blijf immers de spreekbuis van cliënt en mijn rol is om jou te (onder) steunen en te helpen met (juridisch) advies op allerlei vlakken. 

Natuurlijk houd ik mijn kennis constant op peil en ben ik lid van de diverse specialisatie- en beroepsverenigingen; zie daarvoor Linkedin.

Waar kan ik jou of jouw bedrijf mee van dienst zijn?

Ik hoor het graag en ben bereikbaar oey@aantjesadvocaten.nl